Εκδηλώσεις Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Εκτύπωση
Κατηγορία: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας συμμετέχει στον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, με δύο εκδηλώσεις, ελεύθερη είσοδο για το κοινό και ώρα έναρξης 21:00:

  • Μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο του Κάστρου Λαμίας, με το Ωδείο εν Ωδαίς και την θεατρική ομάδα LaFamiglia.
  • Μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης της Πρόερνας, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού, με την ορχήστρα «Ρυθμός» και ερμηνευτές την Μελίνα Κανά, την Λιζέτα Καλημέρη και τον Θάνο Ματζίλη, με τη συνεργασία του Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού, του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Λαμίας, το Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας και οι Αρχαιολογικές Συλλογές Αταλάντης και Ελάτειας θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό από 20:00 έως 24:00. 

  • Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Κατά την προσέλευση και αποχώρηση των θεατών/επισκεπτών και σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση των κανόνων του ΕΟΔΥ και των υγειονομικών αρχών.
  • Παρακαλούνται οι θεατές και επισκέπτες να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού της ΕΦΑ Φθιώτιδος και Ευρυτανίας.
  • Τις εκδηλώσεις θα παρακολουθήσουν μόνο καθήμενοι. Εισιτήρια για προκρατήσεις θέσεων της εκδήλωσης στο Κάστρο Λαμίας θα διατίθενται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λαμίας και στα γραφεία της Εφορείας (Κ. Καραμανλή και Ζαφείρη στη Λαμία).

 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΦΑ Φθιώτιδος και Ευρυτανίας στον αρχαιολογικό χώρο του Κάστρου Λαμίας, με το Ωδείο εν Ωδαίς και την θεατρική ομάδα LaFamigliaτην Κυριακή 22 Αυγούστου 2021για τον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης: https://youtu.be/49K2DJ5GDsk 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης της Πρόερνας για την Πανσέληνο του Αυγούστου, 22-08-2021

Δελτίο Απολογισμού εκδηλώσεων Αυγουστιάτικης Πανσελήνου 2021

Saturday the 20th. Design by QualityJoomlaTemplates. ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων